Monday, March 24, 2014

Tartust Tallinna läbi Sigulda ja Riga

Tegelikult polnudki möödunud nädalavahetusel plaanis eriti spordiga tegeleda. Aga kuna olin reedel Tartus komandeeringus, siis arvasime, et Tallinna tagasi võib ju sõita ka läbi Sigulda ja Riga. Avastasime Sigulda linnasüdames mõnusa ja hubase ööbimiskoha Hotell Pils. Sobib neile, kes peavad lugu vaikusest ja rikkalikust hommikusöögist. Kümme punkti väärt koht.
Üritasime ka Sigulda suusanõlvadelt viimaseid lumejäänuseid leida ning nägime oma silmaga kuidas lõunanaabrite olümpiasangarite treeningu koht kevadisele soojale alla annab ja laseb bobirajal sulada voolava veena. 
Kasutame juhust ja teeme laupäeval Sigulda külje all kaasa Latvijas Gaze sarja esimese võistluse. Sigulda kohta väga leebe maastik oli kohale meelitanud lausa sadakond orienteerujat. 
Pühapäeval testiti Bullezersi kaardil Ziemas Magnetsi seltskonna jooksukiirust algavaks hooajaks. Lätlaste endi hinnangul on selle aasta võistlused tulemas valdavalt väga headel maastikel. 
Postitas Riina

1 comment:

  1. Oleme ka Pilsis korra ööbinud, kuid selles odavamas variandis, mis asub peamaja taga. Rikkalikku hommikusööki ei saanud me , kuid kohalikud kohvikud olid suurepärase toiduvalikuga.

    ReplyDelete