Friday, February 28, 2014

Andalucia Sun - O Camp

12. veebruar
Varahommikul kell viis alustab Lufthansa meie lennutamist marsruudil Tallinn - Franfurt - Lissabon. Peale mitme kordset kella edasi tagasi keeramist ning 350 km pikkust autosõitu mööda autotühje kiirteid Lõuna Portugalis, jõuame kõvasti enne päikeseloojangut Lõuna Hispaaniasse Punta Umbriasse, kus algamas Sun - O Camp koos Andalucia O - meetinguga. Meie uueks koduks saab ookeanist vaid 200 meetri kaugusel asuv luksuslik hotell Barcelo. 
 13. veebruar
Hommikul pikk treening Matalascanas, 60 kilomeetrit Punta Umbriast - liivadüünid, linnulaul ja kaunid vaated ookeanile. Väga populaarne koht turistide ja matkajate hulgas. 
Õhtul Amdalucia - O meeting Model Event Pinares de Punta Umbria. Peale hommikust jooksu tundus see liiga lihtne. Sellest olulisem on aga soe ilm ja ülirikkalik õhtusöök buffeelauas koos punase ja valge veiniga, mis kõik sisaldus hotelli hinnas. 
14. veebruar
Hommikul sprindi jooksu treening Punta Umbrias ning õhtul Andalucia O - meeting ühisstardist Prolog Playa de la Bota`s, mis kujutas endast kaheosalist sprindijooksu, kus raja esimene pool oli valikorienteerumine ning teine pool rajast metsasprint.

15. veebruar
Täna on Urmasel sünnipäev. Meie toredad klubikaaslased Aari ja Andres valmistasid hommikusöögil vahva üllatuse, mis pani sünnipäevalapsel silmad särama kui avas kingikoti, milles ihaldatud Gibraltari mündiseeria.
Vaatamata kõigele kujuneb aga ülejäänud päev sportlikuks ehk juba nagu tavaliseks. Hommikul Andalucia O - meeting lühirada El Portilis ja õhtul linnasprint Punta Umbria vanalinnas.
16. veebruar
Andalucia O - meeting tavarada Pinares de Punta Umbria. Rada oli oodatust lihtsam ning medaleid jagati täna jooksukiiruse eest. Pidin valima kas oodata neli tundi staadioni peal autasustamistseremooniat või nautida basseini ääres sooja Hispaania päikest. Valisin päikese basseini ääres. Kuigi õhtusöögid on juba organismile kurnavaks muutunud, jaksame end õhtu lõpetuseks veel Iiri pubisse vedada. Ühtäkki tekkis tahtmine millegi mitte hispaanialiku järele ja nii sai ka veidi kodusemas miljöös Urmase eilset sünnipäeva tähistada.
17. veebruar
Urmas teatab täna hommikul, et tal on nüüd arstitõend ja täna jooksma ei pea tulema. Kuna mulle pole tänaseks päevaks vabastust kirjutatud, siis ajan ilma vastu vaidlemata jooksuriided selga ja teen läbi 6,2 kilomeetri pikkuse sprindi. Aega kulub küll mitme sprindi jagu ning selle aja peale on ka Urmas vigastatud jala liikuma saanud ja nii võime suunduda grillitud krevette sööma.
 18. veebruar
Ühisstardist jooks ehk teate esimese vahetuse treening El Portilis. Peale jooksu premeerime end aga kohalike hõrgutistega - kitse kintsu ja Hispaania omletiga. Ühtlasi otsustame veidi tempot maha võtta ning täna õhtusele treeningule mitte minna.
19. veebruar
7.9 kilomeetri pikkune lühirada Cartaya Noroestes. Seda küll soome tippudele, meile kujunes see ajaliselt ikkagi tavarajaks. Maastik oli aga palju huvitavam kui Punta Umbrias - suured ovraagid ja kaktusesalud.
Kuna ilm on muutunud meie mõistes rohkem kui suviseks, siis veedame kogu ülejäänud päeva basseini ääres päikest võttes ning tegeledes mitte sportlike tegevustega. Enne südaööd leiame veel jaksu koos kohalikega ööklubis jalga keerutada, et siis juba homme varahommikul võtta ette 700 kilomeetri pikkune sõit Põhja Portugali Viseusse, kus algamas selline võistlus nagu 3 rd Mediterranean Championships in Orienteering.
Jätkub.....

Postitas Riina

No comments:

Post a Comment