Monday, November 15, 2010

Sise-o Tallinna spordihallis

Esimest ringi ei tahakski kohe kommenteerida, aga mis siis ikka. Peale seda, kui olin läbi häda ja viletsuse teise punkti kätte saanud ning tükk aega seisnud lootusetus olukorras leidmata teed kolmandasse punkti, valisin otsetee finišisse. Tribüünilt pealtvaatajatele avanes kummaline vaatepilt - mõned üksikud jooksevad, grupiviisiliselt seistakse ja uuritakse kaarti, arutletakse omavahel, küsitakse nõu rajameistrilt, mõni astub kilelintidest üle, äärmistel treppidel joostakse nii üles kui alla, liigutakse samm edasi, samm tagasi, laiutatakse käsi ning seistakse lihtsalt pikka aega ühe koha peal. Valitses üleüldine kaos. Üks tütarlaps läks peale ebaõnnestunud esimest ringi kohe sauna ja saunatas nii kaua, et ei kuulnudki kui esimene jooks tühistati ja kõigile anti teise jooksuga uus võimalus lunastada pääs finaali.
Postitas Riina.



7 comments:

  1. Kes saunas istus? Mina igatahes see ei olnud, tegin seda suurest kurvastuseks hiljem.

    ReplyDelete
  2. Tegemist on ühe ääretult toreda naisterahvaga, aga nimesid ei nimeta. Mul jäi suurest kurvastusest üldse saunas käimata.
    Riina.

    ReplyDelete
  3. Hea oli asja juures see, et olin saunas üksi ja sain laiutada, halb jälle see, et saun polnud veel õieti kuumaks jõudnud minna.

    ReplyDelete
  4. 1. jooks oli mõttetult raske. Näiteks mina loodan sise-o võistlustelt saada tehnilisi kogemusi tavalisteks sprintideks, kuid 1. etapp seda eriti ei pakkunud. Nüüd peab hoolega mõtlema, kas tasub mõni kord veel osaleda.

    ReplyDelete
  5. Täpselt sama lugu oli eelmine aasta Tõnismäe Reaalkoolis , kus 4 korrust ja 4 treppi tegid asja väga keeruliseks. Mõnel etapil läks õige valiku välja raalimiseks päris mitu minutit. Eeljooksud võiks olla veidi lihtsamad ja siis finaalis lajatagu rajameister täiega. Seekord oli kahjuks täpselt vastupidi. Urmas

    ReplyDelete
  6. Minu jaoks läksid jooksud järjest lihtsamaks.
    1.eeljooksus ei saanud üldse sotti, õnneks sai kogenumatele konksu võtta; teises eeljooksus hakkas juba koitma ja finaal oli lihtsalt läbijooksmise vaev :-)
    Esmakordsetele osalejatele oli selline rada kindlasti suur šokk.
    Ingrid

    ReplyDelete